I dag venter endnu en træningskamp for VORES HOLD, når de på udebane møder KIF Kolding kl. 17.00.

Det bliver træningskamp nr. fem for VORES HOLD, der i forvejen har spillet mod tre andre ligahold og et 1. divisionshold. Senest blev det til uafgjort mod Lemvig-Thyborøn Håndbold med cifrene 23-23. Her blev det spilletid til de yngre spillere i bagkæden, der til trods for den unge alder beviser, at de er klar til at løfte ansvaret.

At der er kommet seks nye spillere ind, kan dog mærkes i spillet, men det går hurtigt fremad fortæller Emil Jessen til Stiften efter kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.
”Vi kan mærke, at det bliver bedre for hver træning og hver kamp, men det tager tid at spille os sammen, for det er helt nye ansigter. Jeg håber bare, at vi kommer så stærkt ind til sæsonen som muligt.”

Dagens modstander, KIF Kolding, har selv spillet sæsonens første vigtige kamp, da de fredag aften slog Odder Håndbold 27-20, og dermed er med i 1/8-finalerne i Santander Cuppen. Selv er Århus Håndbold også med i 1/8-finalerne, da Randers HH trak sig fra 1/16-finalen. Hvem der venter i 1/8-finalen for VORES HOLD afgøres på onsdag kl. 12.00, hvor Herre Håndbold Ligaen streamer på deres facebook-side.

Inden da gælder det dog dagens kamp, som du kan se lige her, hvor den livestreames med kampstart kl. 17.00.